Bli medlem http://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/bli-medlem/

Du blir medlem genom att fylla i detta formuläret och betala in medlemsavgiften till postgiro 782 38-3.

Pris 2018:

• Medlemskap i Väsby Brukshundklubb 605:- (central avgift till Svenska Brukshundklubben 400:- samt lokal avgift till Väsby Brukshundklubb 205:-). Du anmäler dig till båda samtidigt om du inte redan är medlem i Svenska Brukshundklubben.
  • Om du redan är medlem i en SBK lokal-ras/klubb och vill bli medlem i Väsby BK för att delta på våra kurser och aktiviteter eller träna regelbundet på våra planer betalar du bara då en lokal avgift. Den avgiften är 205:- om du redan är medlem i en annan brukshundklubb. Ange ditt 6-siffriga medlemsnummer i Svenska Brukshundklubben.
  • Familjemedlemskap 75:- om en annan familjemedlem på samma folkbokföringsadress är ordinarie SBK medlem i Väsby Brukshundklubb.
  • Medlemskap i Svensk Hundungdom för ungdomar mellan 7 och 25 år, gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben/Väsby BK som specialklubb. Läs mer på SHU.se.

Du blir medlem för att kunna:
– använda planerna och vår utrustning regelbundet
– gå kurs i klubbens regi

Vid frågor om medlemskap och avgifter, kontakta medlem@vasbybrukshundklubb.se

Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du den rikstäckande tidningen Brukshunden och du får tillgång till en välutrustad stuga och fina träningsplaner. Du är mycket välkommen att komma ner och träna när du vill. Det enda du behöver tänka på är att inte störa de kurser som pågår.

Måndagkvällar är det ”öppenträning”, vilket innebär att inga kurser hålls denna kväll. Planer och utrustning är lediga för alla medlemmar.

Väsby Brukshundklubb erbjuder en mängd kurser och aktiviteter, bl a valp-, unghunds-, allmänlydnads-, tävlingslydnads-, rallylydnads-, bruks- och agilitykurser.

Väsby Brukshundsklubb är en ideell förening och all verksamhet sker på instruktörernas fritid och i mån av deras tid anordnas kurser. Det kan därför ibland ta lite tid innan du blir erbjuden kurs. Vi har en åldersgräns på 16 år för att delta på en kurs.

De flesta kurser startar mars-april och september-oktober och utannonseras alltid här på webben i god tid.