Home  »  Om VBK  »  Styrelsen

Eva Sjöholm, ordförande
styrelsen@vasbybrukshundklubb.se

Jag har varit medlem i Väsby Brukshundklubb sedan mitten på 80-talet. Jag har två schäfrar, en gamling som heter Remus och Rapports Tromb som är på sitt första år. Honom planerar jag att köra spår och sök med. Jag har varit aktiv med det mesta på klubben, festfixare, stugfogde, instruktör, tävlingsledare och styrelseledamot. Mitt hjärta brinner för bruksgrenarna men jag vill jobba för att alla ska känna att just deras hundintresse är viktigt för klubben. Till vardags jobbar jag på ett demensboende. Vi ses på klubben.

Helene Kivrikis, vice ordförande
styrelsen@vasbybrukshundklubb.se

Jag har varit medlem i Väsby Brukshundklubb sedan 2010 och suttit i styrelsen sedan 2014. Utöver det är jag instruktör i valp- och allmänlydnad samt i specialsök. Min hund heter Kingston och är en Aussie som jag tävlat Lydnad och Rallylydnad med. Nu har vi lagt tävlandet på hyllan och njuter av vardagen tillsammans när jag är föräldraledig.

Anna Nilsson, kassör
kassor@vasbybrukshundklubb.se

Jag blev medlem i klubben 2013 och har två hundar, en yorkshireterrier (Lizzie) och en Jack Russell Terrier (Zelda) som jag kör viltspår, agility och främst rallylydnad med. Under 2014 utbildade jag mig till tävlingssekreterare och skrivare i rallylydnad. 2015 fick jag möjligheten att starta upp en rallylydnadssektor på Väsby BK och är nu sammankallande för den. Väsby BK är en väldigt trevlig klubb med många härliga medlemmar och det känns jätteroligt att nu också få vara en del av styrelsen.

Elisabet Nordqvist, sekreterare
sekreterare@vasbybrukshundklubb.se

Jag är 30 år och tränar och tävlar med min tollare Lova, som snart är tre år. Vi tävlar och tränar tävlingslydnad, jaktapportering och viltspår. Vi har grymt kul ihop Lova och jag, vilket jag tycker är det viktigaste med hundträning. Har även en tollarhane som heter Atlas som snart är 8 år. Han har pensionerats pga diskbråck och spondylos men vi kämpar på med fysträning för att hålla honom hel.

Första gången jag satte min fot på Väsby brukshundklubb var 2006 när jag skulle tävla min första lydnadstävling med min schäfer Basco. Den tävlingen kommer jag aldrig glömma. Vilken tävling och vilket bemötande! Jag är så stolt att nu sitta i styrelsen till denna klubb som har så trevliga medlemmar och instruktörer.

Amanda Åsén, ledamot

XXXXXX

xxxxxx

xxxxxxx

Monika Hofström, ledamot

XXXXX

xxxxxx

xxxxxxx

Anna_Turang1-211x300

Anna Thurang, ledamot

Jag blev medlem i VBK 2010 då jag flyttade från Eskilstuna till Sollentuna. Jag har haft hund i över 25 år och tränar just nu allt möjligt som vi, jag och min Border Collie ”Dojan”, tycker är kul. 2015 blev jag invald i styrelsen. Jag tycker det är viktigt att få bidra till fortsatt positiv utveckling av vår fina brukshundklubb och det känns roligt att kunna bidra genom att vara med i styrelsen.

ingrid

Ingrid Johansson,  suppleant

Jag har varit medlem i Väsby Brukshundklubb under många år och har nu mer tid för att jobba inom klubben. Bäst gillar jag att träna och tävla och jag är nu inne på min åttonde Boxerhund. Då hundars mentalitet alltid har intresserat mig så är jag också aktiv inom Rasutvecklingssektorn – RUS. Och eftersom jag vill ta hand om vår fina klubbstuga så är jag klubbens Stugfogde. Jag hoppas vi får ett fint samarbete med alla medlemmar och ett bra år tillsammans.

Amy Karlsson, suppleant

Jag har vart medlem i Väsby brukshundsklubb sedan början av 2015. Jag är mest aktiv inom rallylydnad då jag sitter med i sektorn, är auktoriserad skrivare och tävlingssekreterare. Jag blir också färdigutbildad rallyinstruktör våren 2016. Jag tränar och tävlar rally och agility med min Mittelspitz Luna. Jag hoppas genom att sitta med i styrelsen kunna bidra till klubben och vara en tillgång till alla fantastiska medlemmar och våra aktiviteter här på klubben.