Vägbeskrivning

Home  »  Om VBK  »  Vägbeskrivning

Väsby Brukshundklubb ligger vid Sandavägen i Upplands Väsby, röda krysset på kartan ovan.

GPS-koordinater:
Lat: N 59º 30′ 43.58″
Long: E 17º 57′ 8.65″

Med bil
Från rondellen över E4 vid Scandic Upplands Väsby  kör du rakt fram mot Täby på Sandavägen ca 1 km. Du kommer att passera ett dagis på vänster sida, fortsätt ca 500 meter ytterligare så ser du skylten ”Väsby Brukshundklubb” in till vänster.  Klubben ligger invid Sandavägen.

Med buss
Från Upplands Väsby pendeltågsstation går buss 533 mot Rotebro. Stationen som ligger närmast klubben heter ”Sundsborg”. Kommer du ifrån Upplands Väsby station skall du ”plinga” när du passerat stationen ”Sandavägen”. Resan tar cirka 8 minuter. (Kommer du från Rotebro är det efter stationen ”Nordanvägen” du skall ”plinga”, resan tar cirka 13 minuter) Busshållplatsen ligger cirka 5 minuters gångväg från klubben.

Välkommen!