Regler Årets Rallyhund

Home  »  Tävling & Prov  »  Rallylydnad  »  Regler Årets Rallyhund

REGLER 2017

Du är väl med och tävlar om Årets Rallyhund 2017 i klubben?
För att få vara med och tävla om Årets Rallyhund i Väsby BK, så skickar du in dina 5 bästa resultat ( poäng), från officiella tävlingar inom Sveriges gränser. Resultaten slås ihop. Om flera hamnar på samma slutpoäng kommer vi att räkna resultat från 6 eller flera tävlingar för att få fram en vinnare.

Om du under året har tävlat i till exempel nybörjarklass och har 5 resultat, men lyckats flytta upp till fortsättningsklass och inte hunnit få ihop 5 resultat, så skickar du in dina nybörjarklass-resultat och tävlar då om Årets Rallyhund nyrbörjarklass. Du kan alltså inte kombinera resultat från olika klasser. Om du inte fått ihop 5 resultat kan du skicka in dem du har, de kanske ger så höga poäng att det ändå räcker till placering.

Varje klass kommer ha separata vinnare. Det vill säga vi utser Årets Rallyhund Nybörjarklass, Årets Rallyhund Fortsättningsklass, Årets Rallyhund Avancerad klass och Årets Rallyhund Mästarklass.  Det innebär att du kan endast tävla i en klass till Årets Rallyhund men du får själv välja vilken. Du måste alltså inte skicka in i den högsta klassen ni är uppflyttade i,  även om ni har 5 resultat,  utan om du tävlat i både nybörjarklass och fortsättningsklass under året kan du själv välja vilken av de två klasserna du vill skicka in.

Du som tävlande, väljer själv ut dina 5 bästa resultat och skickar in, senast 31 januari 2018. Resultat från och med 1 januari 2017 till och med 31 december 2017 är de som räknas. Tävlar du med flera hundar skickar du in en omgång per hund.

När du skickar in dina resultat så anger du:
1. Ditt och hundens namn.
2. Vilken klass resultaten är ifrån (klass N, F, A, M) .
3. Resultatet från tävlingen:(poängen)
4. Datum och plats för tävlingen
• Vi räknar ut dina poäng, om du bara ser till att ge oss samtliga uppgifter ovan.

För att få vara med och tävla om ”Årets Rallyhund Väsby BK” måste du vara medlem i Väsby BK, det är endast resultat från tävlingar där du tävlat för Väsby BK som räknas.
Du skickar dina resultat till rallysektorn@gmail.com