Funktionär

[one-half-first]Väsby Brukshundklubb är en ideell klubb, byggt av medlemmar för medlemmar. Detta betyder att vi måste alla hjälpas åt för att klubben ska förbli en trivsam plats att umgås på! Det finns många olika saker man kan göra för att hjälpa till: som funktionär på tävling, hjälpa till att städa stugan, klippa gräs och hålla rent på appellplanerna eller bidra i någon av våra sektorer.

Här kan du läsa mer om vilka sektorer är verksamma på Väsby BK och vad de ansvarar för – är det någon som känns lite extra lockande så kontaktar du sammankallande i sektorn.

Vill du som medlem hjälpa till på någon av våra tävlingar som anordnas på Väsby BK under 2018?
Fyll i formuläret nedan så kontaktas du!

Vi är alltid i stort behov av funktionärer till våra tävlingar – oftast behövs ingen utbildning och du får all information du behöver innan tävlingen!

Varmt välkommen till Väsby BK!

[/one-half-first]
[one-half]