Öppenträning

Home  »  Träning  »  Öppenträning

ÖPPENTRÄNING PÅ MÅNDAGAR

Alla medlemmar är välkomna på vår kursfria träningsdag för att samsas om utrustning och planer, samt ta en fika i stugan.

Öppenträningarna för 2017 under hösten pågår under perioden 21 augusti till 23 oktober.

Kl.18.30 inleder vi med skotträning och efter kl.19.00 är det ”öppenträning”.

Vid varje tillfälle finns en sektor representerade och hjälper till med ett speciellt tema. Det är naturligtvis frivilligt om man vill vara med. Vilka datum som gäller för respektive sektor hittar du i här kalendern.

I kaféet gäller självservering. En låda att lägga pengar i finns uppsatt på väggen bredvid disken. Kaffe och tillbehör finns inne i köket om det inte står framställt på bänken bredvid kaffebryggaren.

Vissa måndagar kommer vi att fokusera på en speciell gren. Givetvis går det bra att träna som vanligt, men den som har ansvaret för träningen har rätt att använda en del av planen för att presentera det som är planerat.

Det går givetvis bra att komma och träna även om man inte vill delta i den planerade aktiviteten, då en plan alltid är avsatt för så kallad ”öppenträning”.

Öppenträningar 2017

Höst